Post by taisunbselgever on Feb 21, 2022 5:46:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Hero Tycoon 2022 version ▞▞▞
Táto hra sa mi veľmi páči, je to superhrdinská hra, preto sa mi táto hra páči
Hero Tycoon Rol Oyunu zeca
Najlepšie. Hry ok
Ťažko dostať šancu vyhrať dobrý zápas
2018-07-10. Tap Tycoon. 2021-07-01. Tap Dungeon Hero:Idle Infinity RPG Game ... Widgets iOS 15 - Color Widgets. LG ThinQ. SeTracker2. Roborock.
Hra je v poriadku
OK hra
Barbie s čímkoľvek chcem a nechcem zomrieť Nemôžem prinútiť ľudí, aby nikoho nezlomili, ale zábavné po zhliadnutí reklám, aby som to dostal, koľko robím dobre ukážem vám ako 10
Roblox hrdina láska
ok ty hra super ja milujem hru a miluj miluj ma miluj ma trieda 1 ja sa učím angličtinu yey
Hero Tycoon Szerepjátékok zkw
Sky Champ: Space Shooter Laga fwt
HRA SOSO je dobrá, ale nie dobrá
Score Hero 2 V 8.0 a vyššie APK
Prosím, povedzte mi, ako ovládať odstrel
ng,
je to v poriadku
Tá hra sa mi celkom páči, ale problém je v tom, že je tu veľa tímových hráčov, ktorých vždy zabijem a nikdy kvôli tomu nevyhrám a potom nemôžete hrať ako rosomák, pretože za to musíte zaplatiť, ale vždy ich môžete získať po úlomkoch, ale mne sa to páčilo hra.
Nemôžem to ani stiahnuť, prosím skontrolujte problém. Zobrazuje sa iba čakajúce a nezačína sa sťahovať. Pls skontrolujte problém.
je to pekné dobré, ale skutočnosť, že keď upgradujem stenu, nemôžem dostať svoje peniaze a noafcashin ich zmenšuje, preto som to ohodnotil tromi hviezdičkami, ale stále je to dosť dobré
Nemôžem ani hrať, pretože nemám účet a keď som sa ho pokúšal vytvoriť, ozvalo sa „Vytvorenie účtu zlyhalo, skúste to znova“ ako whaaaaaaaat
Hero tycoon je veľmi dobrý
Táto hra je taká otravná KAŽDÝ KEĎ ZADÁM HESLO, NEFUNGUJE 🤬
Prosím, urobte ťažobného magnáta, ak to urobíte, budem sooooooooooooo šťastný a aj tak pls opravte ovládacie prvky, pretože niekedy bežím a potom som prestal bežať, ale tlačidlo sa stále stláča! A ten zrútený a závada!! Survival Hunger Games sú príliš glitché!! Keď otvorím hruď nič neukáže!! Ale videl som hráča dostať veci do hrude, na ktorú som sa pozrel!
Je skvelé, že si môžete postaviť dom a potom môžete bojovať s ľuďmi, môžete nájsť ľudí, ktorých môžete
Uhh to je tak otravné, ale stále tomu dávam dve hviezdičky, pretože môjmu bratovi sa táto hra páči, ale teraz ma začal vyrušovať, aby som zadal hlúpu prezývku a vždy, keď zadám prezývku, hovorí, že používateľ sa nenašiel.. Skúsil som tisic mien a aj moj id nick ale nejde to. Uhh tak otravné... Teraz začne plakať a bojovať so mnou.
Myslel som si, že sa pri hraní tejto hry budem veľmi baviť, ale ani sa neotvorí!! A moja nálada bola dosť zničená
Je to skvelé, zahrajte si to
Dlho sa načítava neviem čo tam mám robiť takže 2bodi
dis is asam it 💥 my maynd
Profesionálny muž
Dal som vám 4 hviezdičky, pretože neviem, ako získať Gcube.... Ak pridáte hrdinov z Ligy justície (neviem ako sa to píše), vážim si to a ak je to možné, môžem vám dať 20 hviezdičiek.
Ink Inc.
Hero Tycoon RPG cctk
páči sa mi to hahaha JE TO AKO MINECRAFT 😂
Páči sa vám táto hra, ale kde je aplikácia so všetkými vašimi ostatnými hrami? Ako útek z väzenia som trochu naštvaný, pošlite mi odkaz.
Bezplatný Generátor A Pre Hero Tycoon 【Hack】
Táto hra je späť späť!! nehrám to dobre